پایان نامه:بررسی تاثیر محلولپاشی نانوکلات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برگ توتون رقم کوکر ۳۴۷
گروه زیست شناسی (گرایش علوم گیاهی- فیزیولوژی گیاهی) بررسی تاثیر محلولپاشی نانوکلات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی برگ توتون رقم کوکر ۳۴۷ اساتید راهنما: دکتر اکبر نورستهنیا دکتر اسداله اسدی آبان ۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب فصل اول ۱-۱ مقدمه ۲ ۱-۱ تعریف تکنولوژی نانو ۲ ۱-۱-۱ تاریخچه […]
پایان نامه: بررسی اثر میزان رسیدگی و تعداد چین برداشتی بر عملکرد کمی و کیفی تولید توتون pvh19
گرایش زراعت عنوان: بررسی اثر میزان رسیدگی و تعداد چین برداشتی بر عملکرد کمی و کیفی تولید توتون pvh19 استاد راهنما: دکتر سید مصطفی صادقی
پایان نامه:مدیریت آبیاری با مدل CROPWAT 8.0 و ارزیابی اقتصادی سه رقم توتون در منطقه رشت
گروه آموزشی مدیریت کشاورزی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشدرشته: مهندسی کشاورزی گرایش: مدیریت کشاورزی عنوان مدیریت آبیاری با مدل CROPWAT 8.0 و ارزیابی اقتصادی سه رقم توتون در منطقه رشت استاد راهنما دکتر محمدحسن بیگلویی تابستان۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فصل اول: کلیات تحقیق ۲۱-۱- مقدمه. ۳۱-۲- بیان مسئله. […]
پایان نامه :تاثیر پرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه توتون رقم بارلی ۲۱ باپلی اتیلن گلیکول تحت شرایط …
به منظور بررسی تاثیر پرایمینگ بذر در خصوصیات جوانه زنی بذر توتون رقم بارلی ۲۱ ، تحقیقی در دو بخش در آزمایشگاه مرکز تحقیقات توتون ارومیه در سال ۱۳۹۲ انجام یافت. در بخش اول، طرح در قالب کرت کاملاً تصادفی با ۲۶ تیمار و ۳ تکرار انجام یافت که تیمارها عبارت از شاهد، مصرف غلظت ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد پلی اتیلن گلیکول (PEG14700) به تفکیک در مدت زمانهای ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز، مصرف آب (هیدروپرایمینگ) به تفکیک در مدت زمانهای ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز بود. در بخش دوم، طرح به صورت فاکتوریل در قالب کرت کاملاً تصادفی با ۳ عامل و ۳ تکرار انجام یافت که عامل اول، غلظت های ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد PEG147000و آب مقطر، عامل دوم مدت ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز پرایمینگ و عامل سوم شوری۱، ۲، ۳و۴ و دسی زیمنس بر متر آب پتری دیش بود. در بخش اول آزمایش، تیمارها بر زمان و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی با استفاده از پرایمینگ بذر توتون با PEG147000و همچنین آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافت. درصد جوانه زنی در اثر هیدروپرایمینگ به مدت ۳، ۵ و ۱۰ روز به طور معنی دار کاهش یافت. میانگین زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافته ولی میانگین درصد جوانه زنی افزایش یافت. تاثیر مدت زمان پرایمینگ دو روز در مقایسه با یک روز، سرعت جوانه زنی را به طور معنی دار افزایش داد. درصد جوانه زنی در مدت زمان پرایمینگ ۵ روز به طور معنی دار کاهش یافت. در بخش دوم آزمایش، عامل پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد، عامل مدت زمان پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۵ درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد و عامل شوری بر زمان جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۵ درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی، درصد جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر کاهش یافته و میانگین شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی به طور معنی دار افزایش یافت. یک روز زمان پرایمینگ، منجر به کاهش معنی دار زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و افزایش شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی شد. زمان جوانه زنی با افزایش میزان شوری آب پتری دیش به طور معنی دار افزایش و شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی کاهش یافت. طبق نتیجه گیری کلی، پرایمینگ بذر توتون منجر به بهبود ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانهزنی شد. بهترین مدت زمان پرایمینگ بذر در استفاده از غلظت ۱ و ۵/۱ درصد پلی اتیلن گلیکول، مدت زمان یک روز بود. با عنایت به اهمیت زیاد سرعت جوانه زنی بذر لازم است بذر توتون با استفاده از غلظت های ۱ یا ۵/۱ درصد پلی اتیلن گلیکول به مدت یک روز پیش تیمار شود.
کلمات کلیدی: پرایمینگ، پلی اتیلن گلیکول، بذر توتون، سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی
پایان نامه:بررسی نیازهای آموزشی توتون کاران در راستای ارائه آموزش های صحیح و اصولی برای تولید توتون با کمیت و کیفیت بالا
نتایج حاصل از ضریب همبستگی بین متغیرها تحقیق نشان می دهد که بین متغیر سطح زیر کشت توتون با متغیر میزان نیازهای آموزشی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد ولی بین متغیرهای سن، سابقه کشت توتون دفعات تماس با مروج دخانیات، دفعات شرکت در کلاس های آموزشی، استفاده از مجلات ترویجی و استفاده از
[…]
پایان نامه:مدیریت آبیاری با مدل CROPWAT
گروه آموزشی مدیریت کشاورزی پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: مدیریت کشاورزی عنوان مدیریت آبیاری با مدل CROPWAT 8.0 و ارزیابی اقتصادی سه رقم توتون در منطقه رشت استاد راهنما دکتر محمدحسن بیگلویی تابستان۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب۱-۱- مقدمه. ۳۱-۲- بیان […]
پایان نامه: شناسایی و تعیین نژادهای ویروس وای سیب زمینی (PVY) بروشهای مولکولی در استان گلستان
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش بیماری شناسی گیاهی عنوان: شناسایی و تعیین نژادهای ویروس وای سیب زمینی (PVY) بروشهای مولکولی در استان گلستان استاد راهنما : دکتر سعید نصراله نژاد
پایان نامه : بهینه سازی روش ریز ازدیادی دوپایه بومی پاکوتاه کننده سیب
عنوان پایان نامه بهینه سازی روش ریز ازدیادی دوپایه بومی پاکوتاه کننده سیب (زینتی و مربایی) استاد راهنما دکتر علی وطن پور ازغندی استاد مشاور دکتر حسن حاج نجاری (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان مطالب […]
پایان نامه: بررسی اثر متقابل قارچ Colletotrichum coccodes عامل بیماری خال سیاه و باکتریRalstonia solanacearum عامل بیماری پژمردگی باکتریایی سیب …
گروه گیاهپزشکی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته بیماریشناسی گیاهی عنوان: “بررسی اثر متقابل قارچ Colletotrichum coccodes عامل بیماری خال سیاه و باکتریRalstonia solanacearum عامل بیماری پژمردگی باکتریایی سیب زمینی” اساتید راهنما: دکتر غلام خداکرمیان دکتر دوستمراد ظفری استاد مشاور: مهندس عزیز باقری (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب: […]
پایان نامه : بررسی اثر متقابل قارچ Colletotrichum coccodes عامل بیماری خال سیاه
برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته بیماریشناسی گیاهی عنوان “بررسی اثر متقابل قارچ Colletotrichum coccodes عامل بیماری خال سیاه و باکتریRalstonia solanacearum عامل بیماری پژمردگی باکتریایی سیب زمینی” اساتید راهنما: دکتر غلام خداکرمیان دکتر دوست مراد ظفری استاد مشاور: مهندس عزیز باقری (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده: سیب زمینی با تولید حدود […]
پایان نامه : بررسی خصوصیات بیولوژیکی و مولکولی جدایه های ایرانی
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و مولکولی جدایه های ایرانی ویروس بی بذری گوجه فرنگی (TAV) از گیاهان زینتی استاد راهنما: دکتر حسین معصومی اساتید مشاور: دکتر جهانگیر حیدرنژاد دکتر اکبر حسینی پور (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده ویروس بیبذری گوجه فرنگیTAV)) از خانواده بروموویریده و جنس کوکوموویروس بوده که از اکثر نقاط دنیا […]
پایان نامه:تغییرات بیان ژن های مرتبط با مقاومت در گیاه آرابیدوپسیس پس از مایه زنی با باکتری Pseudomonas syringae …
تغییرات بیان ژن های مرتبط با مقاومت در گیاه آرابیدوپسیس پس از مایه زنی با باکتری Pseudomonas syringae pv. syringae تابستان ۱۳۹۳ متن پایان نامه :چکیدهتغییرات بیان ژن های مرتبط با مقاومت در گیاه آرابیدوپسیس پس از مایه زنی با باکتری Pseudomonas syringae pv. syringaeبه کوششسید حسین میرزاباباییباکتری Pseudomonas syringae pv. […]