پایان نامه:سنتز، شناسایی و تعیین ساختار کمپلکس های [Co(Me-salbn)(Amine)2]+ Amine = Py, 4-Mepy [Co(Me-saldien)(Amine)]+ Amine=Py, 4-Mepy,3-MePy,MeIm و بررسی عوامل فضایی در …
Amine=Py, 4-Mepy,3-MePy,MeIm و بررسی عوامل فضایی در این کمپلکس ها پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته شیمی معدنی استاد راهنما دکتر مهدی امیر نصر ۱۳۸۵ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحهفهرست مطالب هفتچکیده ۱فصل اول: مقدمه و اصول مقدماتیمقدمه. ۲۱-۱- پیوند در کمپلکسهای معدنی. ۳۱- ۱- ۱ – نظریه […]
پایان نامه: شبیه سازی دینامیک ملکولی استخلافات پورفیرین و مطالعه کمی ساختار و ویژگی در آن ها
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه دامغان دانشکده شیمی پایاننامه کارشناسی ارشد شیمی (گرایش شیمی فیزیک) عنوان: شبیه سازی دینامیک ملکولی استخلافات پورفیرین و مطالعه کمی ساختار-ویژگی در آن ها استاد راهنما: دکتر داود عاجلو (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده:تجمع ٨۵ استخلاف پورفیرینی مورد مطالعه قرار گرفته است. گزارشی از مطالعه ترمودینامیکی […]
پایان نامه: بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص فیزیکو شیمیایی، عبوردهی و معادلات رشد میکروبی باکتری اشریشیا …
استاد راهنما: دکتر فریبرز ناهیدی
پایان نامه: بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته …
عنوان: بررسی اثر عصاره مریم نخودی بر روی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب زمینی استاد راهنما: خانم دکتر لیلا نوری
پایان نامه: بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و عبوردهی فیلم نشاسته سیب زمینی و پارامتر رشد باکتری استافیلوکوکوس …
گرایش تکنولوژی موادغذایی عنوان: بررسی اثر اسانس مرزه بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و عبوردهی فیلم نشاسته سیب زمینی و پارامتر رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس استاد راهنما: دکتر عبدالرضا محمدی نافچی
پایان نامه:تهیه نانو ذرات زئین و مطالعه کاربردهای تجزیهای و زیست محیطی آن
پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته شیمی تجزیه عنوان: تهیه نانو ذرات زئین و مطالعه کاربردهای تجزیهای و زیست محیطی آن اساتید راهنما: پروفسور خلیل فرهادی دکتر مرتضی بهرام استاد مشاور: دکتر جواد بهمنش بهمن ماه سال ١٣٩٠ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب ۱-١- […]
پایان نامه:بررسی خواص اساسی بایو نانو کامپوزیت نشاسته تاپیوکا / نانو دی اکسید تیتانیوم و اثر آن بر پارامترهای رشد …
واحد شاهرود گروه آموزشی مهندسی شیمی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد « M. Sc » گرایش: صنایع غذایی عنوان: بررسی خواص اساسی بایو نانو کامپوزیت نشاسته تاپیوکا / نانو دی اکسید تیتانیوم و اثر آن بر پارامترهای رشد میکروبی اشریشیا کلی استاد راهنما: دکتر عبدالرضا محمدی نافچی تابستان ۱۳۹۳
[…]
پایان نامه:بررسی خواص اساسی بایو کامپوزیت ژلاتین / اسانس زیره سبز و اثرات آن بر پارامتر های معادلات رشد میکروبی استافیلو کوکوس …
گرایش:صنایع غذایی عنوان: بررسی خواص اساسی بایو کامپوزیت ژلاتین / اسانس زیره سبز و اثرات آن بر پارامتر های معادلات رشد میکروبی استافیلو کوکوس اورئوس استاد راهنما: دکتر عبدالرضا محمدی نافچی تابستان ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب سپاسگزاری دفهرست مطالب. هفهرست اشکال زفهرست جداول طچکیده ۱فصل اول- […]
پایان نامه : کاربردهای نوین غذایی و غیرغذایی سیبزمینی
استاد راهنما: دکتر مهران اعلمی تابستان ۱۳۹۱ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده: سیبزمینی (Solanoum tuberosum) در بیش از صد کشور جهان قابل رشد بوده و در سبد غذایی مردم جایگاه ویژهای دارد. همچنین سیبزمینی یک ماده خام مهم در صنایع مختلف میباشد. شرایط رشد، ژنتیک و نحوهی نگهداری در کیفیت سیبزمینی تأثیر […]
پایان نامه : تولید بیو پلیمر پلی هیدروکسی آلکانوآتها وبررسی امکان استفاده آنها در نانوکامپوزیتهای پلیمری
استادان راهنما: دکتر فاطمه تابنده دکترحسین عیسی زاده دکتر مهوش خدابنده استاد مشاور: دکتر قاسم نجف پور شهریور ماه ۱۳۸۹ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده هدف از انجام این مطالعه تولید بیوپلیمر پلیهیدروکسی آلکانوآتها با بهره گرفتن از منابع کربنی گلوکز، فروکتوز، ملاس و آب پنیر توسط میکرو ارگانیسم های […]
پایان نامه : مطالعه آزمایشگاهی تولید اکسید آهن در مقیاس ریزساختاری با استفاده از روش ترسیب با ضد حلال …
مطالعه آزمایشگاهی تولید اکسید آهن در مقیاس ریزساختاری با بهره گرفتن از روش ترسیب با ضد حلال فوق بحرانی اساتید راهنما: دکتر فریدون اسماعیل زاده دکتر داریوش مولا شهریور ۱۳۹۰ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهیکی از مشکلات سیمان مورد استفاده در چاه های نفتی که برای اتصال لوله های جداری و […]
پایان نامه : پایدارسازی امولسیون های روغن در آب با استفاده از کمپلکس سدیم کازئینات و صمغ کتیرا
۳-۴- استاد مشاور: دکتر نایب زاده، استادیار، دانشکده تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی ۶-۳- شماره و تاریخ قرارداد اجرای طرح پژوهشی: ۷-۳-سازمان پشتیبان طرح: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ۹-۳- نوع طرح: کاربردی-پایه ای ۱۰-۳- محل اجرای طرح: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، داشکده تحصیلات تکمیلی دانشکده صنایع […]
پایان نامه:بررسی فرایند هضم نشاسته های طبیعی و اصلاح شده گندم درسیستم مدل و مدلسازی رهایش گلوکز با استفاده …
بررسی فرایند هضم نشاسته های طبیعی و اصلاح شده گندم درسیستم مدل و مدلسازی رهایش گلوکز با بهره گرفتن از منطق فازی استاد راهنما پروفسور سید محمد علی رضوی اساتید مشاور دکتر محبت محبی دکتر عبدالرضا نوروزی پروفسور محمدرضا اکبرزاده توتونچی دی ۱۳۹۳ […]