پایان نامه: بررسی اثر مایکوریزا و کود پتاسیم بر عملکرد و تغذیه گیاه گشنیز در شرایط تنش …
بررسی اثر مایکوریزا و کود پتاسیم بر عملکرد و تغذیه گیاه گشنیز در شرایط تنش شوری استاد راهنما: دکتر زرین تاج علیپور
پایان نامه: تاثیر آفتکشی، ضدتغذیه ای و دورکنندگی عصاره و پودر چند گونه گیاه دارویی روی شبپره هندی
دانشگاه محقق اردبیلی دانشکده کشاورزی گروه آموزشی گیاه پزشکی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی گرایش حشره شناسی عنوان: تاثیر آفتکشی، ضدتغذیه ای و دورکنندگی عصاره و پودر چند گونه گیاه دارویی روی شبپره هندی، Plodia interpunctella (Hübner) اساتید راهنما: دکتر قدیر نوری قنبلانی دکتر زهرا رفیعی کرهرودی اساتید مشاور: دکتر […]
پایان نامه : بررسی رابطه بین سبک رهبری مدیران آموزشی بابهداشت روانی دبیران دبیرستانهای
موضوع: بررسی رابطه بین سبک رهبری مدیران آموزشی بابهداشت روانی دبیران دبیرستانهای دولتی شهرستان میناب استاد راهنما: دکتر علی اکبرشیخی فینی استاد مشاور : دکتر علی علیزاده سال تحصیلی :۹۳-۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان […]
پایان نامه: بررسی پایگاه اقتصادی اجتماعی شهروندان سمنانی و مراقبتهای بهداشتی ودسترسی آنان به خدمات بهداشتی
بررسی پایگاه اقتصادی اجتماعی شهروندان سمنانی و مراقبت های بهداشتی و دسترسی آنان به خدمات بهداشتی استاد راهنما: دکتر طاهره میرساردو استاد مشاور: دکترنیر پیراهری (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب: چکیده ۵ فصل اول : کلیات تحقیق مقدمه۹ بیان مسأله ۹ اهمیت و ضرورت تحقیق ۱۴ اهداف تحقیق (هدف کلی – […]
پایان نامه:اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوسلنیوم در سنین ۲۲ تا ۴۲ روزگی بر پاسخ ایمنی، برخی فراسنجه های …
پژوهش حاضر به منظور بررسی تأثیر غلظت های مختلف نانوسلنیوم مخلوط در آب آشامیدنی بر پاسخ ایمنی، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی انجام شد. برای این منظور، مقادیر معین نانوسلنیوم از آغاز هفته چهارم تا انتهای هفته ششم به مدت ۲۱ روز به آب آشامیدنی افزوده شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی، با ۱۷۶ قطعه جوجه گوشتی سویه راس در ۴ تیمار (سطح مصرف صفر، ۱/۰، ۲/۰ و ۳/۰ پی پی ام نانوسلنیوم در لیتر آب) با ۴ تکرار و ۱۱ قطعه جوجه در هر تکرار انجام گرفت. جهت بررسی پاسخ ایمنی و تعیین برخی فراسنجه های خونی، در روز ۴۲ ام دوره پرورش، دو قطعه جوجه از هر تکرار به طور تصادفی انتخاب و خون گیری از ورید زیر بال آن ها انجام گرفت و سپس شمارش انواع گلبول های سفید خون و اندازه گیری میزان گلوکز، تری گلیسرید، کلسترول، HDL و LDL صورت گرفت. علاوه بر آن، جهت ارزیابی خصوصیات لاشه، در روز آخر دوره پرورش یک قطعه جوجه از هر تکرار کشتار شده و بخش های مختلف لاشه نظیر ران ها، سینه، پشت و بال ها، چربی حفره بطنی، کبد، سنگدان، قلب و اندام های لنفوئیدی توزین گردیدند. نتایج به دست آمده نشان داد فراسنجه های ایمنی به طور قابل توجهی تحت تأثیر تیمارها قرار گرفتند (۰۵/۰P<). بدین صورت که با افزایش سطح نانوسلنیوم، درصد مونوسیت ها، لنفوسیت ها و ائوزینوفیل ها افزایش (05/0P<) و درصد هتروفیل ها و نیز نسبت هتروفیل به لنفوسیت روندی نزولی داشت (05/0P<). هم چنین، افزایش غلظت نانوسلنیوم در مقایسه با گروه شاهد، باعث افزایش میزان HDL (05/0P<) و کاهش میزان تری گلیسرید، کلسترول و LDL شد (05/0P<) اما تأثیر معنی داری بر میزان گلوکز خون نداشت (05/0P>). از نظر درصد وزن ران ها، پشت و بال ها، قلب و سنگدان جوجه ها تفاوت معنی داری مشاهده نشد (۰۵/۰P>) در حالی که درصد وزن سینه، چربی محوطه بطنی و کبد به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارها قرار گرفت (۰۵/۰P<). هم چنین، درصد وزن هیچ یک از اندام های ایمنی بررسی شده شامل بورس فابریسیوس، تیموس و طحال تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفتند (05/0P>).
پایان نامه : رابطه بین دانش تغذیه، ترکیب بدن وسطح فعالیت بدنی در زنان میانسال
پایان نامه کارشناسی ارشد پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) رشته: تربیت بدنی و علوم ورزشی(گرایش:فیزیولوژی ورزشی) عنوان: رابطه بین دانش تغذیه، ترکیب بدن وسطح فعالیت بدنی در زنان میانسال، چاق و کم وزن استاد راهنما: پروفسورفرهاد رحمانینیا استاد مشاور: دکتر علیرضا علمیه چکیده هدف از پژوهش حاضر، بررسی رابطه بین دانش تغذیه، […]
پایان نامه :بررسی نقش سازمان های مسئول پیشگیری از وقوع جرم در حقوق کیفری ایران
واحد یاسوج دانشکده ادبیات و علوم انسانی پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد M.A رشته حقوق جزا و جرم شناسی عنوان : بررسی نقش سازمان های مسئول پیشگیری از وقوع جرم در حقوق کیفری ایران استاد راهنما: دکتر علی جانی پور زمستان ۱۳۹۴ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) «فهرست مطالب»چکیده […]
پایان نامه:اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد
گروه صنایع غذایی عنوان: اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد استاد راهنما : دکتر محمد علی خلیلزاده شهریور ماه ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان صفحهچکیده. ۱فصل اول : کلیات تحقیق ۲۱-۱- مقدمه ۳۱-۲- معرفی ماده مورد آنالیز ۴۱-۲-۱- بیس فنول […]
پایان نامه:طراحی شاخص های ارزیابی اقتصادی
واژه های کلیدی :طراحی شاخص ها، ارزیابی اقتصادی بخش بهداشت ، شاخص های بهره وری و عدالت مقدمه علم اقتصاد بهداشت به تحلیل و بهره وری منابع ” محدود و کمیاب” و ارزیابی دقیق آنها برای استفاده مطلوب در جهت تامین ، حفظ و ارتقاء سلامت انسان ها و حفاظت از محیط زیست می پردازد. اقتصاد […]
پایان نامه: نقش کشاورزی ارگانیک در اقتصاد روستاوسلامت محیط مطالعه موردی،روستای کرد قشلاقی شهرستان اردبیل
نقش کشاورزی ارگانیک در اقتصاد روستاوسلامت محیط مطالعه موردی،روستای کرد قشلاقی شهرستان اردبیل تابستان ۰ ۱۳۹ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب صفحهفهرست مطالب ۱مقدمه ۵ ۸طرح مسئله ۹اهداف تحقیق. ۱۱مشکلات تحقیق. ۱۱روش تحقیق. ۱۲فرضیات تحقیق. ۱۳ ۱۴مقدمه ۱۵مفاهیم وتعاریف ۱۶تعریف کشاورزی ارگانیک ۱۶پیشینه کشاورزی ارگانیک ۱۸کشاورزی ارگانیک در ایران. ۲۰مشکلات کشت […]
پایان نامه:تأثیر نوبت کاری بر میزان فشارهای عصبی کارکنان در بیمارستان حضرت فاطمهالزهرا(س) نجفآباد
استاد راهنما: سرکار خانم فرشته مهدیه پاییز ۱۳۹۱ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحه چکیدهفصل اول: کلیات تحقیقمقدمه. ۱بیان مسئله. ۲ضرورت تحقیق ۶اهداف تحقیق ۹هدف کلی ۹اهداف جزیی ۹فرضیههای تحقیق ۹تعاریف واژهها و اصطلاحات تحقیق ۱۰فصل دوم: ادبیات تحقیقمقدمه. ۱۱فشار روانی ۱۲انواع اثرات و علائم فشار […]
پایان نامه :خویشآمیزی و زمان برداشت بر میزان متابولیتهای ثانویه رازیانه – رشته کشاورزی
پایاننامه کارشناسی ارشد اصلاح نباتات اساتید راهنما دکتر مهدی رحیمملک دکتر محمدحسین اهتمام ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) هفده فهرست مطالب عنوان صفحه فهرست مطالبهشتفصل اول: مقدمه و بررسی منابع. ۲۱-۱ کلیات. ۲۱-۲ مقدمه. ۳۱-۳ انتشار جغرافیایی و اهمیت اقتصادی رازیانه. ۴۱-۴ گیاهشناسی رازیانه. ۵۱-۴-۱ […]
پایان نامه:مطالعه تنوع ژنتیکی درون و بین توده های بومی پیاز
فهرست مطالبعنوان صفحهفهرست مطالب.هشتچکیده ۱ فصل اول: مقدمه۱-۱-اهمیت و اهداف کار ۳فصل دوم: بررسی منابع۲-۱-گیاهشناسی ۵۲-۲-ساختمان بوته: ۶۲-۳- شرایط مناسب رشد ۷۲-۴- قدمت و منشا ۷۲-۵-گونههای مهم جنسAllium 8۲-۶- اهمیت پیاز ۸۲-۶-۱-اهمیت اقتصادی – تجاری ۸۲-۶-۲-اهمیت تغذیه ای – بهداشتی ۹۲-۷-اهداف به نژادی ۹۲-۸- اهمیت مطالعه منابع ژنتیکی ۹۲-۹- نشانگرهای ژنتیکی ۱۱۲-۹-۱-نشانگرهای مورفولوژیک ۱۱۲-۹-۲-نشانگرهای مولکولی ۱۱۲-۱۰- […]