پایان نامه: اثر ضد میکروبی عصاره هسته سنجد بر کیفیت و ماندگاری سس مایونز
اثر ضد میکروبی عصاره هسته سنجد بر کیفیت و ماندگاری سس مایونز استاد راهنما: دکتر مهدی منصوری
پایان نامه : مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونز
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد “M.Sc” رشته: علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونز با بهره گرفتن از دو روش امپدانس و مرجع استاد راهنما: دکتر علی فضلآرا استاد مشاور: دکتر مرضیه بلندی متن پایان نامه […]
پایان نامه: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی
گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی استاد راهنما: دکتر مهدی منصوری
پایان نامه : بررسی باکتری سالمونلا تیفی در سالاد به وسیله روش LAMP-PCR
دانشگاه آزاد اسلامیواحد دامغاندانشکده: علوم پایه، گروه زیست شناسیپایان نامۀ کارشناسی ارشد (M.Sc)گرایش: میکروبیولوژیعنوانبررسی باکتری سالمونلا تیفی در سالاد به وسیله روش LAMP-PCR استاد راهنما:دکتر مجید مقبلی حسین آبادیاستاد مشاور:دکتر هاتف آجودانی فر متن پایان نامه : عنوان صفحه چکیدۀ فارسی ۱۲ فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) ۱۳ اهداف تحقیق در […]