پایان نامه:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده امروزه به علت مقاومت میکروارگانیسمها در برابر آنتی بیوتیکها، استفاده از گیاهان دارویی جهت دستیابی به ترکیبات جدید غلبه بر آنها، امری مهم و ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متانولی و آبی لیموترش در برابر باکتری ها و کپک بود. در […]
پایان نامه:امکان سنجی تهیه پلیمر فعال حاوی مواد جاذب اکسیژن جهت بسته بندی مواد غذایی
استاد راهنما دکتر عبدرالرسول ارومیه ای دکتر عزت الله جودکی زمستان ۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهجاذب های اکسیژن به عنوان یکی از مهمترین و پرکاربردترین نوع بسته بندی های فعال در بسته بندی موادغذایی می باشند که پاسخ به نیاز مصرف کنندگان با هدف عمر نگهداری بالا و کیفیت […]
پایان نامه : رتبه بندی مالی شرکت های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی حاضر در بورس اوراق بهادار با …
استاد راهنما : دکتر علی محقر استاد مشاور : دکتر محمد اصولیان پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مدیریت صنعتی گرایش مالی تابستان۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج […]
پایان نامه : شناسایی و سنجش عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی در صنعت مواد غذایی
دکتر محمد حقیقی استاد مشاور:دکتر محمود فیروزیان پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی بین الملل اسفند ۱۳۸۷ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) متن پایان نامه : چکیده:صاحبنظران بازاریابی صادراتی عقیده دارند که «شناسایی عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی» به منظور افزایش عملکرد صادراتی و دستیابی به […]
پایان نامه : بررسی رابطه تمرکز مالکیت،عملکرد شرکت و سیاست تقسیم سود در شرکتهای پذیرفته شده در صنایع مواد غذایی و صنایع …
عضو هیاٴت علمی دانشگاه کارشناس ارشد حسابداری دانشگاه آزاد واحد اراک برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) متن پایان نامه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود […]
پایان نامه:بررسی رابطه تمرکز مالکیت،عملکرد شرکت و سیاست تقسیم سود در شرکتهای پذیرفته شده در صنایع مواد غذایی و …
در این مطالعه رابطه بین تمرکز مالکیت،عملکرد شرکت و سیاست تقسیم سود در شرکت های پذیرفته در صنایع مواد غذایی و دارویی بورس اوراق بهادار تهران بررسی شده است.نمونه آماری پژوهش شامل ۴۴شرکت در طی دوره زمانی ۱۳۸۰تا۱۳۸۷می باشد.رویکرد انتخابی برای آزمون فرضیات با استفاده از تلفیق داده های مقطعی و زمانی می باشد.در این تحقیق از روش رگرسیون حداقل مربعات ادغام شده(پانل دیتا)استفاده شده است.تمر کز مالکیت با استفاده از درصد مالکیت سهامداران عمده بالای۵درصد،عملکرد با استفاده از معیارهای نسبت بازده داراییها ،نسبت بازده حقوق صاحبان سهام ، نسبت Qتوبین وسیاست تقسیم سود با استفاده از نسبت سود تقسیمی) سود تقسیمی هر سهم/ سود هر سهم) سنجیده شده است.نتایج نشان می دهد که در سطح ۹۵%بین تمر کز مالکیت و دو معیار عملکرد یعنی نسبت بازده حقوق صاحبان سهام، نسبت Qتوبین رابطه معناداری وجود دارد.بطوریکه تمر کز مالکیت ۲درصد از تغییرات نسبت بازده حقوق صاحبان سهام، و۴/۲درصداز تغییرات نسبت Qتوبین را تفسیر می کند.یعنی هر چه تمرکز مالکیت بیشتر باشدکنترل بیشتری بر مدیران اعمال شده و عملکرد شرکت افزایش می یابد.البته این رابطه معنادار بین تمرکز مالکیت و معیار ارزیابی عملکرد نسبت بازده داراییها صدق نمی کند.همچنین بین معیارهای ارزیابی عملکرد و نسبت سود تقسیمی رابطه ای معنادار مشاهده شد که ۹/۱۲درصد،۲۱درصد و ۹/۲۱درصد،از تغییرات نسبت سود تقسیمی به ترتیب توسط معیارهای ارزیابی عملکرد نسبت بازده داراییها،نسبت بازده حقوق صاحبان سهام، نسبت Qتوبین تفسیر می شود.به این معنا که بهبود عملکرد می تواند افزایش سود تقسیمی را به دنبال داشته باشد.در عین حال از نظر آماری رابطه ای معناداربین تمر کز مالکیت (سهامداران عمده)و سیاست سود تقسیمی مشاهده نشده است.
واژه های کلیدی:
تمرکز مالکیت، سهامداران عمده، شرکت های فعال، عملکرد شرکت، نرخ بازده داراییها، بازده حقوق صاحبان سهام، نسبت Q توبین، نسبت پرداخت سودهای تقسیمی
پایان نامه : ایجاد طرح الگو استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.Sc) در رشته مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی– تکنولوژی مواد غذایی عنوان ایجاد طرح الگو استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ISO22000:2005 در محصول شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر آن در کاهش آفلاتوکسین M1 محصول تولیدی در مراحل مختلف تولید استاد راهنما دکتر […]
پایان نامه : بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس پایان نامه کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته حقوق(M.A.) گرایش:خصوصی عنوان: بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی استاد راهنما : دکتر اسماعیل کهنموئی سال تحصیلی ۱۳۹۳-۱۳۹۲ متن پایان نامه : فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه ۱ بیان مسئله ۱ اهمیت و ضرورت انجام تحقیق. ۲ پیشینه پژوهش ۳ نوآوری در […]
پایان نامه: ایجاد طرح الگو استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ISO22000:2005
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی – تکنولوژی مواد غذایی موضوع ایجاد طرح الگو استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ISO22000:2005 در محصول پسته بسته بندی شده و بررسی تاثیر آن در کاهش آفلاتوکسین محصول تولیدی در مراحل مختلف تولید Generic Plan Of Implementation Of ISO […]
پایان نامه رشته حسابداری : بررسی رابطه تمرکز مالکیت،عملکرد شرکت و سیاست تقسیم سود در صنایع مواد غذایی و …
دانشکده مدیریت، گروه حسابداری پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش: حسابداری عنوان: بررسی رابطه تمرکز مالکیت،عملکرد شرکت و سیاست تقسیم سود در شرکتهای پذیرفته شده در صنایع مواد غذایی و صنایع دارویی بورس اوراق بهادار تهران متن پایان نامه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم […]
پایان نامه:اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با
نانومواد
گروه صنایع غذایی عنوان: اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد استاد راهنما : دکتر محمد علی خلیلزاده شهریور ماه ۱۳۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان صفحهچکیده. ۱فصل اول : کلیات تحقیق ۲۱-۱- مقدمه ۳۱-۲- معرفی ماده مورد آنالیز ۴۱-۲-۱- بیس فنول […]
پایان نامه : تاثیر روشهای نوین فرآوری موادغذایی بر ماندگاری ویتامینها
تاثیر روشهای نوین فرآوری موادغذایی بر ماندگاری ویتامینها استاد راهنما: دکتر محمد قربانی تابستان ۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده ویتامینها گروهی از ترکیبات آلی هستند که جز مواد ریز مغذی اساسی برای بدن محسوب میشوند و نقش اساسی را در متابولیسم بدن ایفا میکنند. ویتامینها بر اساس […]
پایان نامه:شناسایی وطبقه بندی مواد زائد جامد و مایع صنعتی در صنایع فلزی و شیمیایی به روش UNEP و RCRA
گرایش : آلودگی های محیط زیست موضوع : شناسایی وطبقه بندی مواد زائد جامد و مایع صنعتی در صنایع فلزی و شیمیایی به روش UNEP و RCRA (مطالعه موردی :شهرک صنعتی منتظریه اصفهان) استاد راهنما : دکتر فرزانه فاخری رئوف استاد مشاور : دکتر لیلا ابراهیمی قوام آبادی سال تحصیلی :۱۳۹۲-۱۳۹۱ (در […]
رساله دکتری علوم و صنایع غذایی-مطالعه تخمیر، نیم پخت کردن و نگهداری نان سنگک
مطالعه تخمیر، نیم پخت کردن و نگهداری نان سنگک به صورت منجمد و غیر منجمد رساله دکتری علوم و صنایع غذایی اساتید راهنما دکتر ناصر همدمی دکتر جواد کرامت ۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان صفحهفهرست مطالب هشت چکیده […]