پایان نامه: بررسی تولید پنیر آنالوگ با جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با نمک کلرید پتاسیم
گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان : بررسی تولید پنیر آنالوگ با جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با نمک کلرید پتاسیم استاد راهنما : دکتر حسین جلالی
پایان نامه: بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت
واحد علوم دارویی دانشکده وم وفناوریهای نوین، گروه صنایع غذایی پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد ((M.Sc)) گرایش: میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان: بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت استاد راهنما: جناب آقای دکتر سیدهادی رضوی استاد مشاور: سرکار خانم دکتر مریم سلامی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست […]
پایان نامه:تاثیر باکتری Lactobacillus plantarum ( KC426951 ) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای …
گروه کارشناسی ارشد شیلات پایان نامه کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان ( M.Sc ) موضوع : تاثیر باکتری Lactobacillus plantarum ( KC426951 ) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده، خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum , […]
پایان نامه:بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ
گرایش شیمی مواد غذایی عنوان: بررسی و مقایسه میزان ظرفیت نگهداری آب و ماندگاری گوشت مرغ با شترمرغ استاد راهنما: دکتر فواد سعدی استاد مشاور: دکتر حمیدرضا ضیاءالحق بهمن ماه ۹۳ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبچکیده: ۳فصل اول : ۴کلیات- ۴۱-۱-مقدمه ۴۱-۲- پرسش اصلی تحقیق (مساله تحقیق): ۵۱-۲-۱- بیان مسأله اساسی […]
پایان نامه:بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت
چکیده :
ماست یک محصول شیری تخمیر شده نیمه جامد است که در اثر فعالیت میکروارگانیسمهای آغازگر در شیر بوجود میآید. با توجه به این مطلب که بالغ بر ۶۰% از کل مصرف سرانه شیر ایران را محصولات تخمیری تشکیل میدهند این نیاز احساس میشود که روشهای مختلفی برای بهبود طعم، بالا بردن ارزش تغذیهای و نوآوری در شکل ظاهری برای جلب رضایت مصرف کننده بکار برده شود. با توجه به خواص تغذیهای-رژیمی و دارویی (پیشگیری کننده و درمانی) پروبیوتیکها در سالهای اخیر اهمیت، مقبولیت و مصرف آنها به صورت فرآوردههای غذایی، کپسولها و قرصها در بسیاری از کشورهای جهان افزایش چشمگیر یافته است. پودر مالت نیز فراوردهای با ارزش تغذیهای بالاست که از دانهی جوی جوانه زده به دست میآید. در این فرآیند، جوی مخصوص مالت سازی تحت شرایط مناسب جوانه زده و بعد از مدت زمان مشخصی آن را خشک میکنند و از آن پودر تهیه میکنند. پودر مالت به علت دارا بودن قدرت دیاستیک و ویژگیهای آنزیمی بالا، سرشار بودن از قندهای قابل تخمیر با قابلیت تجزیه و جذب سریع، عطر و طعم و قدرت طعم دهندگی آن و نیز ارزش تغذیهای بالا موارد استفاده زیادی دارد. با توجه به کمبود مواد غذایی با ارزش تغذیهای بالا و سوء تغذیه در جامعه، لازم است تا مواد غذایی تولیدی تا حد امکان به صورت غنی شده و کامل به جامعه عرضه گردد. لذا با تلفیق این سه ماده غذایی با ارزش، در نهایت با استفاده از مایه ماست پروبیوتیک (ABY-10) ساخت شرکت هازن[۱] که بصورت DVS ا
ستفاده میشد، قادر به تولید ماستی شدیم که در عین داشتن باکتریهای پروبیوتیک، غنی شده با پودر مالت با ارزش تغذیهای بالا به عنوان پری بیوتیک و طعم دهنده، ویسکوزیته بالاتر با چربی پایین تر و آب انداختگی کمتر، رنگی متفاوت، ماده خشک و فیبر بالاتر و بافتی بهتر باشد.
کلمات کلیدی: ماست، پروبیوتیک، پری بیوتیک، پودر مالت، جو
پایان نامه: تغییرات قابلیت آنتی اکسیدانی و زنده مانی دو نوع باکتری پروبیوتیک در طی نگهداری ماست کم …
پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی عنوان: تغییرات قابلیت آنتی اکسیدانی و زنده مانی دو نوع باکتری پروبیوتیک در طی نگهداری ماست کم چرب استاد راهنما: دکتر علیرضا صادقی ماهونک استاد مشاور: دکتر مرضیه بلندی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)متن پایان نامه :(ممکن است هنگام انتقال […]
پایان نامه : بررسی اثر فرآوردهها ی کفیر موجود در بازار ایران
بررسی اثر فرآوردهها ی کفیر موجود در بازار ایران بر روی عوامل بیماریزای روده ای استادان راهنما: دکتر محمد ربانی دکتر محمد رضا فاضلی استادمشاور: دکتر محمد حسن شیرازی (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیده پروبیوتیکها مواد غذایی حاوی میکروارگانیسمها ی زنده و مفید برای بدن هستند.به عبارت دیگر یک پروبیوتیک میکروارگانیسم […]
پایان نامه : تاثیر عصاره روغنی رزماری -Rosmarinus officinalis- بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی فیلماهیان جوان -Huso huso
تاثیر عصاره روغنی رزماری –Rosmarinus officinalis– بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی فیلماهیان جوان –Huso huso پایان نامه کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان استاد راهنما: دکتر عیسی ابراهیمی ۱۳۹۲ (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالبعنوان صفحهفهرست مطالب هشتفهرست جداول یازدهفهرست اشکال. دوازدهچکیده ۱فصل اول: مقدمهمقدمه ۲فصل […]
پایان نامه : مقایسه تاثیر دو روش متفاوت حفاظت از میوکارد حین عمل جراحی پیوند عروق کرونر
مقایسه تاثیر دو روش متفاوت حفاظت از میوکارد حین عمل جراحی پیوند عروق کرونر با ارزیابی تغییرات آنزیمی استاد راهنما دکتر غلامعلی جلودار (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) چکیدهبیماریهای عروق کرونر قلب از جمله بیماریهای شایعی هستند که سالانه تعداد کثیری از جراحیهای قلب و عروق را به خود اختصاص می دهند. در […]
پایان نامه گرایش فیزیولوژی : مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین مقاومتی یک طرفه و دو طرفه …
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی گرایش فیزیولوژیمقایسه تاثیر هشت هفته تمرین مقاومتی یک طرفه و دو طرفه بر قدرت عضلات تاکننده و عضلات باز کننده مفصل آرنج در افراد مبتدی استاد راهنما:دکتر حسین مجتهدی استاد مشاور:دکتر محمد فرامرزی متن پایان نامه :چکیدههدف از مطالعه حاضر مقایسه تاثیر ۸ هفته تمرین مقاومتی یک طرفه و دوطرفه بر […]
پایان نامه ارشد رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی- فیزیولوژی: بررسی و مقایسه روشهای برگشت به حالت اولیه در خشکی و …
بررسی و مقایسه روشهای برگشت به حالت اولیه در خشکی و آب پس از یک فعالیت شدید بیهوازی بر سطح لاکتات خون و ضربان قلب شناگران نخبه استاد راهنمادکتر محسن ثالثی متن پایان نامه :چکیده هدف از انجام این تحقیق، مقایسه دو روش متفاوت برگشت به حالت اولیه در خشکی و آب بر سطح لاکتات خون و ضربان […]