پایان نامه : مقایسه اثرات سطوح مختلف لسیتین سویا و زرده تخم مرغ در محیط انجماد بر کیفیت اسپرم قوچ افشاری در …
گرایش فیزیولوژی موضوع: مقایسه اثرات سطوح مختلف لسیتین سویا و زرده تخم مرغ در محیط انجماد بر کیفیت اسپرم قوچ افشاری در داخل فصل تولیدمثل استاد راهنما: دکتر حسن صادقی پناه استاد مشاور: دکتر کاظم کریمی سال تحصیلی۱۳۹۳- (در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) فهرست مطالب عنوان صفحه […]
پایان نامه: مقایسه اثرات سطوح مختلف لسیتین سویا و زرده تخم مرغ در محیط انجماد بر کیفیت اسپرم قوچ …
مقایسه اثرات سطوح مختلف لسیتین سویا و زرده تخم مرغ در محیط انجماد بر کیفیت اسپرم قوچ افشاری در داخل فصل تولیدمثل استاد راهنما: دکتر حسن صادقی پناه
استاد مشاور: دکتر کاظم کریمی فهرست مطالب: چکیده. ۱ فصـل اول: کـلیات ۱-۱- پرورش گوسفند ۳ ۱-۲- حفظ انجماد منی. ۳ ۱-۳- هدف آزمایش ۸ ۱-۴-پرسش اصلی […]
پایان نامه :تاثیر پارامتر های استخراج صنعتی روغن با حلال بر اسیدهای چرب آزاد ، فسفاتید ها
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی پایاننامه برای دریافت درجه کارشناسیارشد در رشته مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی عنوان : تاثیر پارامتر های استخراج صنعتی روغن با حلال بر اسیدهای چرب آزاد ، فسفاتید ها و فلزات جزیی در روغن خام استاد راهنما : دکتر رضا شکرانی استاد مشاور: دکترجواد کرامت (در […]